Theodor Olsen Sølvvareverksted

Theodor Olsen Sølvvareverksted ble etablert i Bergen i 1868, og er i dag Norges eldste sølvvareverksted. Brødrene Lohne Sølvvarefabrikk kom med på laget i 2011, og med dette er vi blitt «Brødrene Lohne & Theodor Olsen Sølvvareverksted». I en genuin håndverksbedrift midt i storbyens travelhet, blir sølv møysommelig utformet til de vakreste prydgjenstander av dyktige fagfolk.

De har en sjelden, håndbåren kunnskap som har gått i arv fra håndverker til håndverker gjennom mange generasjoner. De fleste av dagens «mestere»  startet i vårt verksted som unge svenner. Av ren lidenskap, stolthet og kjærlighet til faget har mange viet sitt liv til bedriften. For moderne, travle mennesker er det en utrolig opplevelse å se hvordan sølvtøyet blir laget og hvor mye tid og arbeid som ligger i hvert produkt.Om Th. Marthinsen

Th. Marthinsen er norsk design og håndverk og representerer unik håndverksmessig kvalitet og tidløs estetisk design. Historien startet da Thorvald Marthinsen åpnet en liten gullsmedbutikk i 1883 med tilhørende verksted midt i Tønsberg by. Rett før han døde hadde han bygd opp en fabrikk som fortsatt er i drift. Våre produkter er elsket av generasjoner. Våre produkter reflekterer en historie av norsk kultur og tradisjon.

Gjennom flere generasjoner Marthinsen har vi med respekt lyktes i å ta vare på tradisjonsrik håndverkskunst og arv. I dag henter vi det beste fra vår historie og setter produktene inn i en ny tid, fortsatt rene linjer og med tidløs estetikk. Resultatet er nye produkter med samme unike håndverksmessig kvalitet til glede for nye generasjoner.

Bestikkskrin med skuff

Artikkelnummer: 3463536

Farge: Sort

Størrelse: 430x290x190mm

Pris 2495 NOK