Casio

F.Lohne er premium-forhandler av CASIO – i tillegg til best mulig veiledning –
finner du et bredt sortiment av CASIO-klokker hos oss, og du får også muligheten til å bestille akkurat den modellen du vil ha.  

G-PREMIUM

G-SHOCK er, mer enn 30 år etter den aller første G-SHOCK, stolt av å kunne presentere den hittil mest avanserte og høyverdige kolleksjonen av ultrarobuste klokker: MT-G (Metal Twisted G-SHOCK). En klokkeserie for menn som vet å sette pris på en eksklusiv klokke uten å måtte gi avkall på G-SHOCKs robusthet og teknologi.

LES MER

G-SHOCK

G-SHOCK ble født i en tid da klokker generelt ble sett på som skjøre instrumenter, og den ble unnfanget i drømmene til en ung ingeniør som ønsket å skape "en klokke som ikke går i stykker selv om du mister den i bakken." 

 

LES MER

EDIFICE

De analoge klokkene av høy kvalitet fra CASIO har mange høyteknologiske funksjoner og en sporty, men elegant design som rommer maksimal presisjon og fremtidsrettede ideer. Alle EDIFICE-klokker er konstruert med hus i helmetall som er vanntette opptil 10 Bar.
 

LES MER

PRO TREK

PRO TREK-klokker er utstyrt med versjon 3 av sensorteknologien Triple Sensor, noe som gjør dem enda mer nøyaktige enn før. Tre svært følsomme og ekstremt små sensorer måler med svært høy presisjon og viser endringer i omgivelsene umiddelbart, det være seg via digitalkompass, barometer eller termometer.

LES MER

COLLECTION

Casio er kjent for å lage klokker av svært god kvalitet og med mange funksjoner.

LES MER

BABY-G

De analoge og digitale klokkene fra BABY-G finnes i sterke neonfarger eller tredimensjonal flerfarget utseende, noe som gir et bredt utvalg av design og gjør hvert øyeblikk til et motehøydepunkt.

LES MER